מהו חיידק ה- CDT

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/11/2008 | 16:52 | מאת: בריאות שמחה והצלחה לכולם !!!!!

4 ימים לאחר ניתוח בקע התגלה חיידק זה וגרם לשילשולים וצבירת מים בבטן . אשמח לקצת מידע באשר לאופן הטיפול בו ולהצלחת הטיפול ובכלל לקושי אם קיים בטיפול בחיידק מסוג זה . כל מידע שיאפשר הצלחת הטיפול כנגד חיידק זה יתקבל בברכה !!!

שלום 'בריאות שמחה והצלחה לכולם', 1. CLOSTRIDIUM DIFFICILE הוא חיידק המייצר רעלן שגורם לשלשולים. 2. החיידק מתרבה ומתפתח בעיקר אצל אנשים שמקבלים אנטיביוטיקה כנגד חיידקים אחרים. 3. בסיס הטיפול בו מורכב מהפסקת הטיפול האנטיביוטי הנ"ל ומתן תרופה (שגם היא סוג של אנטיביוטיקה) בשם METRONIDAZOLE (פלאג'יל). הרבה בריאות אפי

04/08/2015 | 07:49 | מאת: בתיה שרעבי

עברתי ניתוח בכליה וקיבלתי אנטיביוטיקה. לאחר יום שלשלתי ובבדיקה גילו שנדבקתי בחיידק cdt. קיבלתי טיפול בפלאג'ל ללא הטבה לכן הוא שונה לונקומיצין שזהו הטיפול החזק ביותר נגד החיידק. כמובן תלוי גם המינון. בריאות לכולם

מנהל פורום מחלות זיהומיות