יחסי מין לא מוגנים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/11/2008 | 15:57 | מאת: דוד

שלום, האם הסיכוי להידבק במחלות כלשהן ביחסי מין לא מוגנים עולה אם "גומרים בפנים"? האם היציאה לפני הגמירה מקטינה את הסיכויים להידבק במחלות? תודה

שלום דוד, ככל שמשך יחסי במין מתארך כך גדל גם הסיכוי להידבק במחלת מין, אך גם ללא "גמירה" קיים סיכוי להידבק במחלות כאלו (גם אם סיכוי זה הוא נמוך יותר מהסיכוי להידבק עם "גמירה"). הרבה בריאות אפי

02/11/2008 | 18:21 | מאת: דוד

תוכל להסביר מדוע הדבר הוא ככה? אם אני פולט זרע - מדוע הדבר מגדיל את סיכויי לקבל מחלות? הרי אני פולט ולא קולט... תודה רבה

מנהל פורום מחלות זיהומיות