משמעות בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/11/2008 | 08:20 | מאת: מיכל

שלום אם תוכל בבקשה לומר לי את משמעות הבדיקות הללו: 20- 0 AU/ml 9 אין חיסון EBV IgG 20- 0 AU/ml 2 שלילי EBV IgM 20- 0 AU/ml 2 אין חיסון EBV.EBNA 6 - IU/ml 30.9 CMV IgG 7 - % 13 CMV IgM 200- 0 IU/ml 39 ANTISTREPTOLYSIN O

שלום מיכל, 1. IU/ml 39 ANTISTREPTOLYSIN O מעיד על תחלואה ב ע ב ר בחיידק בשם סטרפטוקוקוס שבדרך כלל גורם לדלקת גרון. 2. בדיקות ה- EBV שלך מעידות שכנראה ל א חלית לאחרונה בנגיף זה. 3. בדיקות ה- CMV שלך לא ברורות לי: מה זה IgM 13% ? (ערך זה לא נמדד באחוזים). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות