שעלת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/10/2008 | 19:29 | מאת: ליטל

תודה על תשובתך בכל זאת לא ברור לי, אם תשובה גבולית היא כמו תשובה שלילית, אז איך יכול להיות שהייתה תשובה שלילית ל IGG ואחרי שנתיים חיובית לIGG? האם זה לא בדיוק מה שמצביע על מחלה? כי הרי אם ה IGG חיובי עכשיו בגלל חיסון שנעשה בילדות, אזי גם לפני שנתיים היה צריך להיות חיובי?!

שלום ליטל, תשובה "גבולית" היא ל א כמו תשובה "שלילית" אלא משמעותה היא שהמעבדה איננה יכולה לקבוע האם התשובה היא "שלילית" או "חיובית". ולכן, ולאור המידע שסיפקת בשאלתך, אני סבור שהבעיה היא במעבדה ולא בחולה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות