טוקסופלזמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/10/2008 | 20:56 | מאת: ס

שלום אני בשבוע 18 בתחילת ההריון בצעתי בידוקות דם וגילו אצלי את הטוקסופלזמה לפי הבדיקות בבדיקה הראשונה igg 228 עם avidity igg 0.3 והבדיקה השניה לי עם הפרש של 3 שבועות מהראשונה יצא לי igg169 השאלה שלי אך אני ידע אם נדבקתי בזמן ההריון . והאם כדי לי לעשות הכל זאת בדיקת מי שפיר בתוהigm שלי הוא positive מה עלי לעשות לגבי בדיקת מי שפיר אני בדלמה וחוששת כי המוחחה לזיהומים אמרה לי שלא נראה לה לעשו ת בידקת מי שפיר כי (הavidity igg =0,3 (high avidity( דה מראש

שלום ס, לפי הנתונים המופיעים בשאלתך יש אמנם חשד שנדבקת בטוקסופלאזמה "לאחרונה", אך גם אני לא יכול לקבוע בוודאות האם ההדבקה אירעה במהלך ההריון או לפניו. נסי להתייעץ בנושא עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות