באר שבע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/10/2008 | 17:56 | מאת: ריקי

אמא שלי עם בעיות לב (קצב מהיר ולא סדיר) לחץ דם , קיבלה התכווצויות וארוע מוחי .היא התאוששה מהארוע והחלה להניע גפיים לדבר ולאכול , אבל בגלל ריכוז נמוך של הדפילפ היא התכווצה שוב היא קיבלה הרבה ווליום להרגעה כי ההתכווציות חזרו כל פעם שהשפעת הוליום עברה , היא הוחזרה למחחלקה הנאורולוגית ושם היא נידבקה בקלפסיאלה , יש לה חום שלא יורד ושיעול היא מטופלת באקמול ואנטיביוטיקהTASOCINטזוצין , מה הטיפול המומלץ כי ניראה לי בטיפול הזה היא הולכת למות מהקלפאליה

שלום ריקי, לא ברור לי משאלתך: 1. איזה איבר בגופה של אמך זוהם ע"י חיידק הקלבסיאלה? 2. לאילו תרופות אנטיביוטיות רגיש חיידק זה? הרבה בריאות אפי

02/11/2008 | 21:55 | מאת: ריקי

הקלפסיאלה נמצאת בשתן ואני לא יודעת לאיזה אנטיביוטיקה היא עמידה

מנהל פורום מחלות זיהומיות