CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/10/2008 | 17:21 | מאת: אבי

לפני ארבעה וחצי חודשים חשתי בכאבי ראש חזקים וחום גבוה שעבר לאחר שבוע והרבה אקמולים. לאחר חודשיים חולשה הלכתי לרופא ועשיתי מלא בדיקום דם ומצאו אצלי EBV, מחסור בברזל וויטמין D נמוך, לאחר חודש נוסף מצאו גם CMV, טחול מוגדל ותפקודי כבד גבוהים מהרגיל, כרגע הטחול בסדר וכן התפקודי כבד. היום אני די חלש עם כאבי שרירים ברגליים ולפעמים בידים (כמו של שפעת), ישן רוב הזמן ובבית כל הזמן. רציתי לשאול מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את ההרגשה, מזון מיוחד? אולי יש תוספי תזונה מומלצים? משהו? אין לי כבר כוח. אגב, עשיתי גם בדיקת HIV והבדיקה נעלמה, האם יש סיבה לדאגה? האם יש סיבה לעשות שוב?

שלום אבי, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום "תסמונת התשישות הכרונית" באתר http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2230-12337,00.html. בנוגע לבדיקת ה- HIV שנעלמה- אם אתה מודאג מאפשרות שנדבקת בנגיף מומלץ לך לחזור על הבדיקה. הרבה בריאות אפי

30/10/2008 | 05:33 | מאת: אתי

היי אבי יש ריפוי למחלת הנשיקה ותשישות הכרונית . כתבתי על זה כאן http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-312,m-Doctors,a-Forums.html#233349_233316 אני עברתי גיהוינום של תשישות ומחלת הנשיקה עד שבדרך נס נרפאתי. את ההסבר לתשישות נוטים ליחס לעובדה כי הוירוסים אמנם חולפים את הם נותרים חבויים ברקמות (בבשר-ולא במחזור הדם) זה הסביר לי המטפל שפיתח את ההרכב הצמחי שמחסל את הוירוסים (3-5) ואין זכר למחלת הנשיקה ולתשישות. רפואה שלימה. אתי

מנהל פורום מחלות זיהומיות