הפטיטיס C בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/10/2008 | 21:13 | מאת: אא

דוקטור שלום רב, לפני כ12 שנה חליתי בהפטיטיס C ואחרי כמה ימים בבית חולים שחררו אותי הביתה. כל שנה היתי עושה בדיקות דם שהיו שליליות. כרגע אני בשבוע 12 להריון תקין ונמצא הפטיטיס C בתוצאה: GOT )AST 101 במקום 30 U/L ו GPT )ALT 220 מקום 33 U/L, עד כמה זה חמור ויכול להשפיע להתפתחות תקינה של התינוק? תודה מראש.

שלום אא, תוצאות הבדיקות שצרפת א י נ ן מהוות עדות להדבקה בנגיף ההפטיטיס C אלא מעידות על הפרעה קלה ב"תפקודי הכבד" שיכולה להגרם מסיבות שונות, ולא רק מהפטיטיס C. לעצם שאלתך: אם את באמת עדיין נשאית של הפטיטיס C (או חולה בנגיף זה) סיכויי העובר להידבק בו הם בערך 10%-5%. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות