חיסון בכיתה ב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/10/2008 | 12:13 | מאת: מיכל

שלום בתי לומדת בכיתה ג שנה שעברה כחודש לפני קבלת החיסון בבית הספר היא קבלה חיסון DT עקב פציעה ועל כן לא קבלה את החיסון בבית הספר שכולל גם את רכיס השעלת. האם עליה לקבל את החיסון המשולש השנה? האם יש אפשרות לרכוש חיסון של שעלת בלבד? תודה

שלום מיכל, 1. אינני מכיר בארץ תכשיר המכיל רק חיסון כנגד שעלת (אך כדאי לך לפנות בנושא זה לפורום של רוקחות). 2. אם בתך קיבלה זריקת DT לפני שנה היא איננה צריכה לקבל זריקה זאת שוב השנה (אך כאמור לעיל אין באמתחתי פתרון משביע רצון לנושא השעלת). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות