cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/10/2008 | 15:13 | מאת: איילת

אני בהריון ללא נוגדנים ל-cmv. לפני שבוע ביתי בת שנתיים וחצי חלתה במחלה דמוי שפעת (שיעול ונוזלת, ללא חום) והיום הופיעה על המצח והידיים שלה פריחה (נקודות אדומות קטנות). האם סימפטומים יכולים להצביע על כך שחלתה ב-cmv? עד איזו שבוע של ההריון יש חשש ממשי מההדבקה ב-cmv? תודה מראש.

שלום איילת, 1. (כמעט) כל מחלת חום לא מאובחנת יכולה להיות זיהום חריף ב- CMV, אך הסימפטומים של בתך אינם אופיניים לזיהום כזה. 2. הדבקה ב- CMV הינה מסוכנת לעובר לאורך כל ההריון, אך נחשבת כמסוכנת פחות לקראת סיומו. הרבה בריאות אפי

20/10/2008 | 17:27 | מאת: איילת

תודה דר' הלפריו על התשובה המהירה. האם שבוע 27 להריון נחשבת "לקראת לסיומו" או ש עוד לא?

מנהל פורום מחלות זיהומיות