CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/10/2008 | 18:44 | מאת: חני

שלום שמי חני ושאלתי היא ב 6/8 נבדקתי לCMV והבדיקות הראו IGG 1500 POSITIVE IGM שלילי IGG AVIDITY 0.35 באותו חודש עברתי לצערי הפלה טבעית ב11.9 IGG 9.10 POSITIVE IGM חיובי AVIDITY 0.43 , 16/10השבוע גיליתי שאני בריון לערך שבוע 6 רציתי לדעת האם התשובות בסדר? האם להמשיך את ההריון?? האם אני כרגע חולה או יכולה להעביר את הנגיף לעובר?? תודה על עזרתך המשך יום נעים וחג שמח חני (חיפה)

שלום חני, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה נדבקת ב- CMV בעבר (לפני אוגוסט השנה), אך לא ברור מתי בדיוק, וגם לא צרפת עדות לתחלואה עכשווית (אוקטובר) בנגיף. כל אשה הרה שחלתה בעבר ב- CMV עלולה להדביק את עוברה בנגיף (אם וכאשר נגיף זה עובר 'שפעול' במהלך ההריון), אך הסיכוי לכך נחשב כנמוך יותר (לעומת אשה שנדבקת בנגיף לראשונה מהלך הריונה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות