נמלים,איידס והפיטיטיס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/10/2008 | 01:45 | מאת: ח.כהן

אני,אשתי ושתי ילדיי גרים בקומה ד',ובקומה א' גר נשא איידס. בתקופה האחרונה וגם בעבר היו לנו פשיטות של נמלים שנמשכו שבועות. הנמלים כמובן באו במגע עם הסכו"ם,צלחות,ואולי אפילו מזון. הפחד שלי שהנמלים שעולים מלמטה באו במגע עם דם של נשא האיידס ומשם הדם שלו הגיע אלינו דרך הנמלים,אם זה דרך המזון או דרך חתכים מסכיני מטבח שבאו במגע עם הנמלים. האם כך אפשר להידבק באיידס או בהפיטיטיס?

שלום ח. כהן, הדבקה בנגיפי ההפטיטיס או האיידס דרך נמלים לא תועדה מעולם והיא כנראה בלתי אפשרית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות