ג'קוזי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/10/2008 | 20:28 | מאת: דוד

שלום, האם קיים סיכוי להדבקה במחלות כלשהן בפליטת זרע בג'קוזי שבו היו עוד אנשים? ובכלל כמה מסוכן בימינו לשבת בג'קוזי מחומם בקאנטרי מבחינת מחלות. בתודה.

שלום דוד, אם לפניך (או יחד עמך) היו בג'קוזי אנשים עם מחלות מדבקות מסוימות אזי קיימת, כמובן, אפשרות להידבק מהם, אך עקב ריבוי הנעלמים ב'משוואה הזאת' אין ביכולתי להעריך את הסיכוי לכך. הרבה בריאות אפי

13/11/2008 | 19:11 | מאת: רינת

פוי. אני מקוה שזה נדיר. אנשים פולטים זרע בגקוזי בקאנטרי?

18/12/2010 | 21:39 | מאת: שוש

האם יש סכנה לזיהומים לתינוקות בג'קוזי של צימר - חידק הליגיונרים וכו'

מנהל פורום מחלות זיהומיות