טיפול מונע לשחפת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/10/2008 | 19:12 | מאת: ציפי

שלום, לאחר תוצאות בדיקת מנטו לשחפת של 11 מ"מ - התחלתי לפני חצי שנה טיפול מונע עם ריפמפיצין (2 כדורים של 300 מ"ג מידי יום). הפסקתי את הטיפול לאחר חודש וחצי מיוזמתי בגלל רצון להכנס להיריון. האם כרגע ניתן לחזור לטיפול רק ע"י לקיחת הכדורים שנשארו לקחת, או שיש צורך בטיפול באנטיביוטיקה אחרת? תודה.

שלום ציפי, כנראה שלשאלתך אין תשובה אחת "נכונה" או "לא נכונה", אך אני הייתי לוקח: 1. קורס מונע חדש ומלא. 2. משתמש בתרופה חלופית הנקראת INH. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות