שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/10/2008 | 14:25 | מאת: אוהד

שלום ד"ר אני נמצא כעת במלון בחול אתמול חתכתי לי קיוי ובטעות הוא נפל לי על ריצפת חדר המלון כשהחלק האכיל פגע בריצפה. שטפתי את הקיווי במי ברז בלבד ואכלתי אותו האם 1לדעתך יש סכנה להידבק באיידס באופן הזה?. בדקתי את הריצפה ולא היו עליה סימנים של דם או משהו כזה.2 האם עלי לחשוש? ?. האם פעלתי נכון? 3מה עלי לעשות כעת? 4אפשר לדעתך לשכוח מהעניין ולהמשיך?

שלום אוהד, הדבקה בנגיף האיידס במהלך האירוע שאותו תארת היא מאד בלתי סבירה, ואני במקומך הייתי "שוכח מכל העניין". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות