שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/10/2008 | 19:47 | מאת: אבי

אל דר הלפרין שלום הייתי אצל רופא המשפחה וסיפרתי לו את השתלשלות הענינים עם הנשיקה על הלחי ולחיצת היד והוא נתן לי לעשות בדיקות הבעייה היא שיש בדיקת דם רק עוד שבוע האם זה בסדר לחכות או שעלי לפנות למיון אנ מאוד חרד ועוד שאלה אחת מה זמן המנימנלי לדגירה של המחלה בגוף בבקשה אודה מראש על תשובתך ומה הסימן המובהק של המחלה

שלום אבי, אני כזכור לא רואה סיבה מספקת לבצע את הבדיקה מלכתחילה, כך שבוודאי שאינני מוצא סיבה לגשת לחדר מיון כדי לבצע אותה. בנוגע לזמן הדגירה- של הפטיטס A הוא מספר ימים, ושל הפטיטיס B או C- מספר שבועות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות