חיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/10/2008 | 18:46 | מאת: גלית

שבוע 26 להריון. לפני 15 שנה עברתי כריתת טחול. אני מתלבטת אם להתחסן נגד שפעת וזאת מאחר ששמעתי שבחיסון יש כספית [חשש לעובר] ובגלל שאני נוטה להיות חולה אחרי החיסון. אני בקבוצת סיכון [טחול] וחוששת גם משפעת שתזיק לעובר אם לא אתחסן.. מה דעתך דר...

שלום גלית, החיסון הקיים בארץ כנגד שפעת מאושר לשימוש אצל נשים הרות ואף מ ו מ ל ץ להן. הרבה בריאות אפי

15/10/2008 | 09:55 | מאת: גלית

אם אבחר לא להתחסן..האם העדר הטחול באמת מסכן את העובר אם אחלה..[בשנים אחרונות בחרתי לא להתחסן]

מנהל פורום מחלות זיהומיות