Hepatitis

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/10/2008 | 08:22 | מאת: רוני

שלום, אני בן 48 , קיבלתי תוצאות בדיקת דם : Hepatitis B Core Ab : POSITIVE Hepatitis B Surface Ag : NEGATIVE Hepatitis C Ab(EIA) : NEGATIVE Hepatitis B Surface Ab : גדול מ 100 mIU/ml יש לציין שעברתי בעבר ניתוח להסרת כיס מרה (אבנים). מה זה אומר ? תודה

שלום רוני, הבדיקות שצרפת מעלות חשד שנדבקת בעבר בנגיף ההפטיטיס B, אך אין אצלך עדות לתחלואה עכשווית בנגיף זה. כמו כן א י ן אצלך עדות להדבקה בהפטיטיס C. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות