ebv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/10/2008 | 18:57 | מאת: הילה

הי הלכתי עם תוצאות בדיקת הדם לרופאה אבל היה נתון אחד שהיא לא ידעה לבאר: EBV.EBNA תוצאה: פוסיטיב 600 < בהערות: פוסיטיב 20=<(בורדרליין בין 5 ל20 ונגטיב בין 0 ל 5) אשמח לפרוש תודה רבה חג שמח הילה

שלום הילה, תוצאת הבדיקה מעידה על הדבקה בנגיף ה- EBV בעבר (ייתכן שבעבר הקרוב). הרבה בריאות אפי

14/10/2008 | 17:50 | מאת: הילה

הי דר אפי תודה על התשובה, זה חשוב לי הקטע הוא שעדיין יש לי חום מידי פעם (כשאני נזכרת לבדוק) 37 כמעט קבוע ולפעמים 37.5 שבוע שעבר היה לי 39.5 לפי תוצאות הבדיקה יכול להיות שאני עדיין חולה? תודה רבה!

מנהל פורום מחלות זיהומיות