cmv - הדבקה בהריון?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/10/2008 | 18:13 | מאת: גלית

בשבוע 8 נבדק שלילי -cmv = igg-71,igm בשבוע 22 בדקתי שוב : גבולי -igg-113,igm נערך avidity igg= גדול מ45% igm=additional assay=negative לד"ר.. כבר פניתי עם נתונים אלה לפני 3 שבועות..חזרו עליהם לפי בקשתי והצעתך..ואף נבדקתי שוב אחרי 3 שבועות.תוצאות דומות[בסדרי הגודל] שאלתי:האם ב3 חודשים בין שבוע 8 ל 22 יכל igm להפוך מחיובי[זיהום] לשלילי..?

שלום גלית, 1. לעצם שאלתך- בהחלט "יכול להיות שב- 3 חודשים- בין שבוע 8 ל 22 - יכול igm להפוך מחיובי [זיהום] לשלילי..!". 2. בכל מקרה, נראה שאצלך ה- IgM ה"גבולי" איננו מהווה עדות מספקת לקיומו של זיהום כזה. הרבה בריאות אפי

12/10/2008 | 22:14 | מאת: גלית

האם לבדוק דם שנלקח בין שבוע 8 ל 22 [של החלבון העוברי]? 4 ימים אחרי הבדיקה האחרונה היו לי רק כאבי גרון קלים יומיים האם זה קשור ל cmv [נדבקתי מבעלי גם הוא היה בלי חום רק כאב גרון קל שחלף לבד]האם לבדוק שוב?

מנהל פורום מחלות זיהומיות