HPV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/10/2008 | 00:30 | מאת: מיואשת

מה עושים עם נגעי קונדילומה שטופלו בכל שיטה אפשרית-חנקן,משחות ועשרות(ואני מדגישה עשרות) צריבות בלייזר ובכל פעם צצים שוב מחדש? ניסיתי הכל ואני כבר לא יודעת מה לעשות יותר.... אי אפשר להיפטר מהוירוס הנוראי הזה מה עושים? יש שיטה אחרת? עוד משהו שאפשר לעשות? שמעתי שיש זריקות אינטרפרון? האם זה יעיל? האם כדאי לשלב את זה עם הטיפולים? כי הרופא שלי אומר שלא....כבר השתגעתי מהדבר הזה

שלום מיואשת, משאלתך לא ברור: 1. היכן בדיוק ממוקמות הקונדילומות שלך (שפתיים, נרתיק, צוואר הרחם וכד')? 2. מה גודלן? 3. איזה סוג של רופא מטפל בך (ובהן)? 4. באילו משחות טופלת עד כה? בלי קשר לכך, קיימים סוגים נוספים של טיפולים (שאותם עדיין לא קיבלת) לבעיה זאת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות