נשיכת חתול רחוב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/10/2008 | 12:40 | מאת: ליטל

שלום... מצאתי גור חתולים כבן חודש והכנסתי אותו לבית ואני מטפלת בו מצבו הבריאותי הכללי הוא בסדר כי לקחתי אותו לוטרינר לבדיקה כללית אך לא חיסתי אותו. בזמן שהאכלתי אותו הוא שרט ונשך אותי דיי חזק פעמיים אך לא ירד לי דם ולא כימעט סימנים, האם שריטות ונשיכות אלו מסוכנות? וכמו כן הייתי מעוניינת לדעת לאיזו עמותה ליפנות על מנת למצוא לו בית חם? כיוון שאין באפשרותי למשיך להחזיק בו לצערי

שלום ליטל, גורי חתולים יכולים להיות מקור לזיהומים שונים, כגון מחלת שרטת החתול, ונשיכתם יכולה להסתבך בזיהום מקומי ('שושנה'), טטנוס ואף כלבת (אם הם חולים בבמחלה זאת). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות