הגיעו תוצאות תרבית ההרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/10/2008 | 00:25 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין בדקתי כרגע את התוצאות ולשמחתי הרבה "לא בודד נגיף" בתרבית. לאור ה"נשיקה" באוויר היום עם הסייעת שלאחריה התקרצפתי יופי יופי עם סבון, ולאחר שנוכחנו כי אני שלילית (IGG) להרפס טייפ1, ולאחר שהסקנו כי 2 האפטות שהיו לי אינן הרפס, האם אני יכולה להסיק שבמידה ונדבקתי היום (חלילה) מהסייעת סביר שבתוך שבועיים אפתח התקף ראשוני שאוכל להרגיש בו? ואם לא יקרה כלום בזמן הזה אז סביר שלא בוצעה הדבקה?? הרי אין טעם לבצע שוב IGG ואם לא יהיו אפטות שמתאימות להתקף ראשוני אז גם תרבית לא רלבנטית... אשמח לתשובתך. ענבר

שלום ענבר, אם נדבקת חו"ח אתמול אזי סביר שתפתחי סימפטומים בתוך שבועיים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות