מחלת הנשיקה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/10/2008 | 14:06 | מאת: רוני

מצורפות תוצאות בדיקת הדםשל בני בן ה - 9. מה משמעותן בבקשה? 1 - U/ml Positive 123 EBV VCA IgM 2 - U/ml Positive 94 EBV VCA_IgG 3 - U/ml < 3 Negative EBV.EBNA 4 - IU/ml 2.00 positive CMV IgG - negative CMV IgM

כנ"ל

08/10/2008 | 01:39 | מאת: רוני

תודה על התגובה המקצועית והמהירה. חתימה טובה!

08/10/2008 | 06:23 | מאת: רוני

נכון להיום החום אצל בני "בא והולך" ובהתאם גם תחושתו הכללית. מספר שאלות: 1. האם מותר לבני לקחת חלק פעיל באימוני הליגה בכדורגל (מדובר ב 3 אימונים + משחק). האם קיים הבדל בהשתתפותו בין הימים שבהם יש לו חום (שאז ברור שאסור לו) לבין ימים אחרים שבהם הוא חש יותר טוב ומאד מעוניין להיות פעיל גופנית? 2. מה המדיניות כלפי הליכה לביה"ס/צופים בימים בהם אין לו חום? 3. כיצד נדע שמחלת הנשיקה חלפה? האם עלינו לקיים בדיקת דם ואם כן, מתי?

ראה תשובתי לעיל.

מנהל פורום מחלות זיהומיות