חום נמוך מתמשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/10/2008 | 20:36 | מאת: דרורה

אני, בת 50, בריאה בדרך כלל, סובלת זה כחודשיים מחום 37.2 בחלק משעות היום. חום גופי הרגיל 36.0. החום מלווה בכאבים עמומים בראש ובעורף ובכאבי שרירים בירכיים, וכן בעייפות מתמשכת. לפני כשלושה חודשים נעקצתי על ידי קרצייה של אייל הצפון (בעת קמפינג בביקור באזור וושינגטון). טופלתי באנטיביוטיקה במשך שבועיים ובדיקת דם לאחר מכן היתה תקינה. צילום ריאות, סיטי ראש וצוואר - תקינים. בדיקות דם כלליות - תקינות. הרופאה שלי לא כל כך יודעת מה להציע לי בשלב הזה. מה לדעתכם צריך להיות כיוון המשך הבדיקות? מה עשוי לגרום לתופעות אלה? בתודה מראש, דרורה

שלום דרורה, אני ממליץ על המשך ברור ע"י רופא/ה פנימאית לבדיקת סיבות זיהומיות, וגם לא זיהומיות, למחלתך. מבחינה זיהומית, הייתי מתחיל ע"י חיפוש עדות לזיהום בנגיפים שכיחים, כגון EBV ו- CMV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות