שריטה כתוצאה משימוש במכונת גילוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/10/2008 | 12:50 | מאת: גדי

שלום, הלכתי לקנות מכונת גילוח חדשה באחת החנויות,לפני שקניתי אחת הציע לי המוכר להתנסות עם כמה ולראות מה הכי מתאים לי,בחרתי שלוש מכונות מהתצוגה,הוא ניקה לי אותם עם ספריי אלכוהול ואקדח אויר ולאחר מכן התגלחתי איתם. מאחת מהם נשרטתי קלות בצוואר פצע בגודל 1מ"מ1Xמ"מ וירד ממש טיפה דם. מיד לאחר מכן הלכתי לשטוף פנים. האם תיתכן הדבקות כתוצאה מכך ? בכלל מכל מחלה אחרת ? תודה על תשובתך מראש.

שלום גדי, הסבירות להדבקה במחלה זיהומית כלשהי במהלך האירוע שאותו תארת נראית נמוכה מאד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות