CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/10/2008 | 01:12 | מאת: Me

הי, אני ממש מקווה שתצליח קצת לשפוך לי אור על הנושא מאחר וגם אחרי ביקורים אצל שלושה רופאים שונים,ואני לא מצליחה לקבל את אותה התשובה... אני חולה בCMV מאז פברואר, IGM עדיין חיובי, AVIDITY של 0.47 כמה שאלות: 1. מה משמעות שIGM בשלושה חודשים האחרונים הוא חיובי אבל בבדיקות המעבדה לא מופיעים הערכים? 2. האם אני עדיין מדבקת? האם אני יכולה להיות בקרבת נשים הרות? (עובדות איתי שתיים ואני קצת בלחץ מזה) 3. מתי לטעמך אוכל להכניס להריון? התשובה נעה בין במיידי לבין שנה... 4. הייתכן כי למרות נסיגת המחלה עדיין מופיע חום ותשישות? תודה רבה!!

06/10/2008 | 05:25 | מאת: אתי

היי חום ותשישות יכולות להביע זיהום ב cmv ומי כמוני יודעת את זה אחרי שנים של סבל. אם תרצי חומר אשלח לך ברצון למייל צרפתי את המייל שלי [email protected]

שלום ME, 1. לאחר זיהום חריף ב- CMV ה- IgM עשוי להישאר חיובי במשך מספר חודשים (ובמקרים חריגים גם שנים). אני מניח שהערכים המספריים המדויקים מצויים במעבדה בה בוצע הבדיקות, ולא ברור לי מדוע הם לא מדווחים. 2. כדי לדעת אם את עדיין מדבקת יש צורך לבצע בדיקות נוספות, כגון תרבית שתן ל- CMV או PCR. 3. מקובל להמליץ לנשים במצבך להמתין לפחות חצי שנה בין מועד המחלה החריפה לבין מועד הכניסה להריון, וכן שה- IgM יהפוך לשלילי. 4. חום ותשישות כתוצאה מהמחלה יכולים להמשך מספר שבועות (ובמקרים חריגים גם מספר חודשים). הרבה בריאות אפי

06/10/2008 | 18:19 | מאת: Me

תודה על תשובתך האם אתה ממליץ שעד לקבלת התשובות לבדיקות שהמלצת - לא לבוא במגע עם נשים הרות? אני פשוט עובדת בצוות של בנות ולחוצה שמא אגרום נזק...) כרגע אני עם חום

מנהל פורום מחלות זיהומיות