שריטת חתול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/10/2008 | 15:32 | מאת: רונה

לפני כחודש וחצי נשרטתי שריטה קטנה ע"י חתול בכף היד. לאחר כמה ימים החלו לי כאבים באיזור הבלוטה תחת בית השחי. עד היום נראה שהמקום נפוח וכואב אך לא היה לי חום או לאורך כל התקופה. האם זה יכול להיות קשור לשריטת החתול אחרי כ"כ הרבה זמן? יש לציין שהבלוטה נפוחה לא ביד בה נשרטתי ע"י החתול אלא ביד השנייה. תודה

שלום רונה, לא סביר שיש קשר בין שריטת חתול ביד אחת לבין התנפחות בלוטת לימפה בצד השני של הגוף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות