האם יתכן שזו מחלת הנשיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/10/2008 | 14:08 | מאת: יוסי

שלום דר' אפי זה שוב פעם אני בקשר לבתי עדה, לפי מה שאני רואה באינטרנט סימני המחלה של בתי זהים למחלת הנשיקות. שאלתי האם יתכן שבבדיקות דם הרגילות שנעשו לא יגלו כלום? האם למחלת הנשיקות יש בדיקת דם מיוחדת (mono test ). הסימנים הזהים: בלוטת לימפה מוגדלת טחול מוגדל (נאמר ע"י הרופאה בפגישה הראשונה). הרופא השני מצא דלקת בבדיקת דם מהירה ונתן אנטביוטיקה לכל הגוף שלא עזרה . הרופא של היום לקח משטח גרון , מצא דלקת בגרון ונתן אנטיביוטיקה ספציפית לגרון. עפי כל הנתונים אשמח לקבל חוות דעתך בתודה יוסי

שלום יוסי, כדי לאבחן "מחלת נשיקה" מקובל לבצע בדיקות סרולוגיות לנגיפים EBV ו- CMV. הרבה בריאות אפי

05/10/2008 | 10:02 | מאת: יוסי

תודה , אכן בזכות הודעתך התעקשנו שהרופא יקח בדיקת דם בהתאם , מחכים לתוצאות המון תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות