פריחה בחזה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/10/2008 | 13:55 | מאת: ליאת

ד"ר שלום, לפני מס' ימים הופיעה לי פריחה על החזה (ללא חום), רוב הזמן אינה מגרדת. בנוסף יש לי דלקת חיידקית במפשעה, שנאמרה לי שתחלוף בעצמה. האם זה קשור? אציין שלפני חצי שנה חליתי במחלת הנשיקה. האם יש קשר? בנוסף יש לי כאבי שרירים ברגליים. האם יכול להיות קשר למגע עם חתול, האם זו אלרגיה או שמא יש קשר למחלה זיהומית מסוימת? תודה.

שלום ליאת, 1. קשה לי לקשור בין "דלקת חיידקית במפשעה" (מה זה בדיוק?) שלא מטופלת באנטיביוטיקה לבין פריחה בחזה, אבל ברפואה (כמעט) הכל אפשרי. 2. לא נראה הגיוני שיש קשר בין "מחלת הנשיקה" ממנה סבלת לפני כחצי שנה לבין הסימפטומים הנ"ל. 3. גם אין לי כלים לאמר לך האם הבעיות הללו (והכאבים ברגליים) קשורות למגע עם חתול או לאלרגיה כלשהי. המלצתי- בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות