UREOPLASMA URE. POSITIVE שאלה ל ד"ר אפרים.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/10/2008 | 13:22 | מאת: סהר

ד"ר אפרים שלום רב. מספר שאלות בנוגע לתוצאות הבדיקה. 1. הפרטנרית שלי אומרת שאין לה שום בעיה (נבדקה ע"י גניקולוג), האם זה יתכן? 2. הרופא נתן לי מינוציקלין 100 מ"ג, פעם ביום לחודש ימים, האם זה בסדר? 3. האם המחלה יכולה לפגוע בפוריות הגבר או האישה? בברכת שנה טובה וחתימה טובה. סהר ט.

שלום סהר, 1. בהחלט יתכן להידבק בחיידק הנ"ל מבלי לפתח סימפטומים. 2. החיידק הנ"ל כנראה יכול לפגוע בפוריות. 3. הטיפול (סוג התרופה, המינון, ומשך הלקיחה) תלוי במחלה, שאותה לא פרטת בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות