אכן צדקת נמצאה דלקת מה עכשיו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/10/2008 | 09:34 | מאת: יוסי

לדר אפי הלפרין תודה רבה על התשובה המהירה, אכן צדקת ,הלכתי לרופא נוסף שעשה בדיקת דם מהירה והפעם נמצאה דלקת. הוא נתן לה אנטביוטיקה keciflox250 היא לקחה כבר 2 כדורים ועדיין אין שיפור, אני מלאה אותך בפרטים כיוון שאנחנו במינכן, רציתי לדעת תוך כמה זמן אני אמור לצפות לשיפור. בתודה יוסי

שלום יוסי, אם אמנם מדובר בזיהום חיידקי, ואם החיידק שגרם לה הינו רגיש לתרופה שניתנה, ואם החולה מקפיד לקחת את התרופה כמומלץ (וגם לא מקיא אותה, למשל)- ניתן לצפות לשיפור תוך יומיים שלושה. הרבה בריאות אפי

04/10/2008 | 09:52 | מאת: יוסי

האנטביוטיקה לא עושה כלום , היום אגש לביח שוב תודה יוסי

מנהל פורום מחלות זיהומיות