טפול בMRSדחוף!!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/10/2008 | 08:56 | מאת: tami

שלום רב! לאבי בן ה93 נתגלה MRSA בתרבית כיח. אינו מקבל טפול לכך למרות שהוא באשפוז. הודרכנו לשמירת היגיינה-כפפות, רחצת ידים ואלכוהול. שאלותי: 1) האם אכן אין צורך לטפל באבי באנטיב'. יש לציין שמסרב לבלוע כדורים. 2)בעלי חולה אונקולוגי- כעת לא בטפולים כימוטרפיים. האם איננו נדרשים לדבר נוסף פרט להקפדה היגינית. תודה על ההתיחסות ושנה טובה!

שלום TAMI, 1. התשובה לשאלה האם "צריך" לטפל באביך באנטיביוטיקה תלויה במצבו ובמחלתו (האם יש לו חום? קוצר נשימה?? סימני מצוקה אחרים???) ולא כל כך בחיידק זה או אחר שצומח לו בתרבית הכיח. 2. הקפדה על כללי הגיינה בסיסיים נדרשת גם מבעלך וגם מכל אחד אחר שבא במגע עם אביך (או עם חפציו), ואמורה למנוע הדבקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות