התנפחות בלוטת לימפה בצד ימין מלווה בחום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/10/2008 | 20:17 | מאת: יוסי

לבת שלי בת 26 יש התנפחות לימפה בצד ימין חום כאב ראש וצוואר בוצעו בדיקותדם שנמצאו תקינות שלא הראו על קיומו של וירוס או דלקת כלשהי. מה זה יכול להיות? בתודה מראש יוסי

שלום יוסי, למרות התוצאות התקינות של הבדיקות, קרוב לוודאי שבכל זאת מדובר ב"וירוס או דלקת כלשהי". הרבה בריאות אפי

03/10/2008 | 09:30 | מאת: יוסי

לדר אפי הלפרין תודה רבה על התשובה המהירה, אכן צדקת ,הלכתי לרופא נוסף שעשה בדיקת דם מהירה והפעם נמצאה דלקת. הוא נתן לה אנטביוטיקה keciflox250 היא לקחה כבר 2 כדורים ועדיין אין שיפור, אני מלאה אותך בפרטים כיוון שאנחנו במינכן, רציתי לדעת תוך כמה זמן אני אמור לצפות לשיפור. בתודה יוסי

מנהל פורום מחלות זיהומיות