תודה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/10/2008 | 12:48 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין תודה רבה רבה. כשאקבל את התשובות אעדכן. מקווה מאוד שיצא שלילי. האם יש מצבים רבים של FALSE POSITIVE בתרביות מסוג זה? האם ידוע לך מהי סוג הבדיקה שמבצעים במעבדות בביה"ח? (הבנתי שלשם זה נשלח). האם PCR או משהו אחר?? ענבר

שלום ענבר, 1. תשובה "חיובית שגויה" בתרבית להרפס היא נדירה ביותר. 2. לשאלתך השניה- אם מבקשים מהמעבדה לבצע תרבית אז המעבדה אמורה לבצע תרבית, ואם מבקשים לבצע PCR- אז המעבדה אמורה לבצע PCR. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות