הידבקות בצהבת C

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/10/2008 | 09:40 | מאת: רונן

שלום לחמי יש צהבת C. (אני יודע שבימים אלו הוא עובר אזשהו טיפול בזריקות שבא לטפל בזה). בערב ראש השנה, הוא נתן לילד שלי (בן שנה וחצי) לטעום מהיין שבכוס שלו. כמו כן,חמי העיר באותו ערב שהפה שלו יבש עם פצעים (שמן הסתם גם היו מדממים). האם יש סיבה לחשש מהידבקות? ובכלל, הייתי שמח לדעת אם אפשר להידבק אם בולעים דם של מישהו שיש לו צהבת C? בתודה מראשA

שלום רונן, הדבקה של בנך בצהבת C במהלך האירוע שאותו תארת היא מאד ל א סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות