תוצאות חלקיות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/09/2008 | 12:01 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין שלום רב. הגיעה התשובה לגבי HSV-1 IGG ולהפתעתי אני שלילית...אוייי..............איך זה ייתכן שאני לא מחוסנת כנגד שום דבר???? לא הרפס טייפ1 ולא CMV....לא כייף. מוזר כי זכור לי שביצעתי פעם ויצא חיובי...כנראה שזה היה אז לא ספציפי.... בכל מקרה בשביל עצמי כדי לדעת האם נדבקתי לאחרונה מתי כדאי לבצע עוד בדיקה ל - IGG? בעוד חודש? בנוסף, נלקחה תרבית מהאפטות וזה עדיין בעבודה. האם זה יסגור סופית את השאלה האם האפטות הללו שהיו לי השבוע הן הרפס או לא?? תודה תודה ענבר.

29/09/2008 | 16:54 | מאת: ד"ר אפי

שלום ענבר, 1. IgG שלילי ל- HSV1 איננו מהווה עדות לכך שמעולם לא חלית בנגיף זה. יתכן שחלית בו בילדותך, ומאז רמת הנוגדנים שלך ירדה אל מתחת ל"סף הגילוי" של המעבדה. 2. כדי לאבחן אם נדבקת לאחרונה ניתן לחזור על הבדיקה הנ"ל בעוד כחודש. 3. אם התרבית מהאפטות שלך תהיה שלילית ל- HSV1 זה יוריד מאד את הסבירות שחלית לאחרונה בנגיף זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות