CMV Ag

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/09/2008 | 15:24 | מאת: MICHAL

שלום לך, בדיקת שתן של CMV culture , לאחר מציאת נוגדני CMV בדם, קבעה: לא בודד נגיף (קבלתי את התוצאות במייל). מה זה אומר? אני אמורה לסעוד עם בת דודתי שנמצאת בהיריון. האם אני מדבקת לה? וגם: אמא שלי בטיפול כימו' - האם אני יכולה לשהות במחיצתה? (אני משתעלת עם ליחה, האם זה קשור לתוצאות בדיקת השתן?) תודה ושנה טובה.

שלום MICHAL, 1. הבדיקה שצרפת מעידה על כך שלא נמצאו אצלך נגיפי CMV בשתן, ושאין עדות לכך שאת מדבקת. 2. לא סביר שיש קשר בין CMV לבין השיעול שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות