hepatitis B Core Ab - גבולי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/09/2008 | 10:20 | מאת: ענבר

בבדיקת דם שעשיתי לפני התחלת טיפולי פוריות קיבלתי את התוצאות הבאות: Toxoplasmosis IgG - 2.7 גבולי, עשוי פעמיים Toxoplasmosis IgM - Negative מומלץ לחזור על הבדיקה לאחר שבועיים hepatitis B Core Ab - גבולי. מה זה אומר? האם זה בעייתי?

שלום ענבר, "גבולי" הוא מונח בו משתמשת המעבדה כשאין ביכולה לקבוע אם התוצאה היא 'שלילית' (דהיינו- אין עדות לזיהום) או 'חיובית' (דהיינו- יש עדות לזיהום), ואין משמעותה שיש בעיה (אצל הנבדק). המלצתי- לחזור על הבדיקה (רצוי בטכניקה אחרת או במעבדה אחרת). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות