האם יש לי שעלת?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/09/2008 | 15:55 | מאת: גליה

אני משתעלת כבר תקופה ארוכה. צילומי חזה ותיפקודי ריאות יצאו תקינים. בדיקות דם שנעשו לי השבוע (רק כ-3 חודשים לאחר התחלת השיעול) אומרות כך: BORD.PERTUSSIS IgG = positive BORD.PERTUSSIS IgM = negative BORD.PERTUSSIS IgA = positive (בדיקות דם רגילות שנעשו בסמוך לתחילת השיעול היו תקינות אך אז לא עשו את הבדיקה לשעלת). האם עקב העובדה שהבדיקות נעשו מאוחר יחסית לתחילת השיעול משפיעות על התוצאות ופיענוחן?) אשמח על עזרה בפיענוח התשובות, האם יש לי שעלת? תודה

שלום גליה, הבדיקות שצרפת א י נ ן תומכות באבחנה של תחלואה עכשווית בשעלת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות