cmv בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/09/2008 | 21:19 | מאת: עינת

ערב טוב, נדבקתי בcmv במהלך השליש הראשון של ההריון (הדבקה ראשונית), אינני מעונינת לעשות הפלה בשום מקרה (לכן אינני עושה בדיקת מי שפיר). רציתי לברר האם יש עדיפות ללדת בבי"ח מסויים בו ניתן לטפל בצורה טובה יותר בסיבוכים אפשריים אצל התינוק (בדרך כלל אני יולדת בסורוקה), וכן מהם הסיכויים לסיבוכים שיתגלו בזמן הלידה או מיד אחריה. תודה רבה

שלום עינב, -'סורוקה' מוכר לי כבית חולים שבו מצויין ללדת. -לא סביר שתהליך הלידה שלך יסתבך בגלל ה- CMV. הרבה בריאות אפי

25/09/2008 | 21:53 | מאת: עינת

תודה רבה על התשובה המהירה, אינני חוששת לסיבוכים בלידה עצמה, אלא למצוקה של היילוד בגלל פגיעה אפשרית, או לצורך באישפוז של התינוק כתוצאה ממום שנגרם מהנגיף, האם קיימת אפשרות כזו? שוב תודה

25/09/2008 | 22:10 | מאת: המומה

חוסר אחריות מצידך לא לבצע מי שפיר לדעתי. אם זה ילד ראשון אז בכלל....למה להסתכן בלידת ילד פגוע?? את בכוח רוצה להרוס לעצמך ולסובבים אותך את החיים??

מנהל פורום מחלות זיהומיות