שלום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/09/2008 | 07:17 | מאת: ספיר

לאחר לידה היה אצלי קרע כתוצאה מהלידה ועשו תפר. אחר כך היה לי דימום רציני בחדר המקלחת ליד האסלה היתה שפורפרת טלפון שנועדה לבצע שטיפות אינטימיות. על השפורפרת של הטלפון היה דם, אני לא זוכרת אם היה דם טרי או לא. היו מס' פעמים שניגבתי את השפורפרת עם נייר והיו פעמים שלא. השפורפרת של הטלפון נגעה באיזור האינטימי מס' פעמים בטעות האם נחשפתי ל-HIV ?

שלום ספיר, הדבקה ב- HIV במהלך אירוע כמו זה שמתואר על ידך היא מאד לא סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות