היי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/09/2008 | 01:37 | מאת: sara

שלם דייר הלפרין יש לי חיידק הליקובטור פלורי אני מקבלת לנטון מגאקםין מיקרובוטין אנטיביוטיקה יש לי המון בחילות הרגשה עלפון האים כך צריך להיות ה לשבוע ימים אים מותר לי לקחת דברי חלב מה אתה ממליץ לי בכדה לעבור את השבוע בלי ענוים

שלום SARA, 1. את יכולה לשתות חלב. 2. אם את סובלת מאד- אני מציע לך לגשת לרופא/ה שנתנ/ה לך את הטיפול, ולבקש להחליף אותו לפרוטוקול טיפולי אחר שאולי יגרום לך לפחות תופעות לוואי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות