ענבר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/09/2008 | 00:50 | מאת: וגם

ד"ר הלפרין שוב שלום רב רב. בתוך כמה זמן מרגע ההדבקה ניתן להבחין בנוגדני IGG? ומתי בנוגדני IGM? אם לפני יומיים הסתיים התקף גניטאלי( HSV2 שיש לי) האם זה לא עלול להשפיע על תוצאות ה-IGM של טייפ1? תודה רבה שוב. ענבר.

שלום ענבר, נוגדני IgM מופיעים (בכמויות שנחשבות כאבחנתיות) בד"כ תוך מספר ימים מתחילת המחלה ונוגדני IgG- תוך מספר שבועות. IgM מבוצע בד"כ ללא התיhחסות לזן, כך שקיים חשש שהתקף חוזר של זן 2 עשוי להשפיע על הבדיקה שמיועדת לאבחן זיהום חדש בזן 1. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות