סיכום מחלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/09/2008 | 23:32 | מאת: ליטל

שלום ד"ר, התייעצתי איתך כאן רבות לגבי המחלה המוזרה של דלקת הריאות שתקפה אותי. כעת חזרה לי הבדיקה האחרונה ורק רציתי להבין את המשמעות. בפעם הראשונה , לפני כחודשיים , כשבדקו לי נוגדנים לכלמידיה, היה NEGATIVE CHLAM.PNEU.IgM - 1:64 CHLAM.PNEU.IgA - 1:1024 CHLAM.PNEU.IgG עשיתי את הבדיקה בערך 3 ימים אחרי שהתחלתי ליטול רוליד. כיוון שהמחלה לא עברה גם אחרי האנטיביוטיקה, וגם למרות העובדה שכבר חלף חודש מאז, חזרתי על הבדיקה, וכעת טיטר הנוגדנים ירד: NEGATIVE CHLAM.PNEU.IgM - NEGATIVE CHLAM.PNEU.IgA - 1/256 CHLAM.PNEU.IgG כלומר IgA נעלם לגמרי. מה כל זה אומר? האם זה אומר שזו המחלה שחליתי בה?אם כך, כיצד ייתכן שכבר ה IGM היה שלילי בבדיקה הראשונה? ואם זו לא המחלה, אז למה הטיטר השתנה כעת בבדיקה השניה? בכל מקרה אני עדיין חולה, מרגישה רעשים בנשימה ומשתעלת, מה היית ממליץ לעשות?

שלום ליטל, הבדיקות שצרפת מעלות חשד שנדבקת בעבר בחיידק בשם קלמידיה, אך הן אינן מספקות הסבר משכנע למחלה שממנה את סובלת בחודשיים האחרונים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות