cmv - הדבקה בהריון?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/09/2008 | 15:35 | מאת: גלית

אני מודאגת... הגניקולוג שלי מתייחס לעלייה ב igg ול igm הגבולי בביטול, לדעתו אין מה לדאוג כלל ואינו חושב שיש לחזור על הבדיקה שוב... מה לעשות? האם יכול להיות נזק לעובר? האם גישתו נובעת מזה שאני "מחוסנת" או מכך שאין בארץ המלצה לעקוב אחרי cmv ? אולי משאננות וחוסר ידיעה על הסכנה בהדבקה חוזרת ?

שלום גלית, ס ב י ר שהגניקולוג שלך צודק ושלא נדבקת לאחרונה ב- CMV. יחד עם זאת, המשפט "אין לך מה לדאוג כ ל ל" הוא חדש עבורי בכל הנוגע להריון בכלל. ברור גם שאין זה חשוב מה הוא (או אני) אומרים- את תמשיכי לדאוג, ולדעתי זאת סיבה מספקת לחזור על הבדיקה. הרבה בריאות אפי

24/09/2008 | 18:47 | מאת: גלית

תודה..חשוב לי גם מה יכול להיות הנזק אם אני מחוסנת ונדבקתי בתחילת ההריון או בשבוע 21 [לדבריו אולי הוירוס רק "עבר" לידי בזמן זה..]

מנהל פורום מחלות זיהומיות