תשובה מפורום אחר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/09/2008 | 23:17 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין המקסים. אתה בטח מכיר את MEDHELP. שם יש פורומים רבים וחלקם נענים ע"י רופאים. יש שם רופא שככל הנארה די מוכר בתחום ההרפס ואני מצרפת את האתר. אנא קרא את תשובתו משעה , Sep 22, 2008 02:58PM (יש שם כמה תשובות שלו). הוא ממש נגד בדיקת IGM.... מדוע??? http://www.medhelp.org/posts/show/634547 תודה שוב וסליחה על ההפצצות. ענבר

שלום ענבר, אני מעדיף שלא להתייחס לעמדותיו של רופא אחר שמתייחסות למקרה שונה משלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות