סיכום ביניים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/09/2008 | 21:43 | מאת: ענבר

ראשית תודה על תשובותיך. והרי הנתונים: 1. לאחר 2.5 יממות לביתי ירד החום, עבר השלשול והאוזן מצבה השתפר. אין נגעים נראים לעין ולא היו גם. רק בבדיקה הקלינית הרופא אמר שיש פארינגיטיס שלא נראה כלל כמו הרפס. 2. אני כרגע עם 2 אפטות בלבד ברירית הרכה. והשאלות: 1 מכיוון שציינת בפניי כי התקף ראשוני הוא דרמטי ולא היה לי כזה דבר אז האם אני יכולה להניח כי לא נדבקתי גם אם מישהו מהרופאים פיספס באבחנתו לגבי ביתי? 2. אם יצא IGG חיובי האם ישנה אפשרות לדעת ממתי זה לפי הערכים??? תודה תודה. ענבר

שלום ענבר, 1. לא (התקף ראשון בגיל מבוגר הוא בד"כ 'סוער', אך לא תמיד). 2. לא (אלא אם את עושה סדרה של בדיקות במרווחי זמן). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות