אוי ואבוי...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/09/2008 | 10:49 | מאת: ענבר

חשבתי על משהו נוסף. ומפחיד... בהנחה (חו"ח) שלפני חודשיים (בעת האפיזודה של ההרפאנגינה) מה שהיה לביתי היה הרפס. אז: לא היה לי שום דבר שנראה כמו התקף הרפטי. היו לי אז, שוב, איזה 2 אפטות מעצבנות. שזה דבר שתוקף אותי מדי פעם בחיים ובהריון גם. הרי גם ככה בהריון הגוף לא ממש כהרגלו ואני לא מהרגועות במיוחד....אז האפטות מגיעות להן... לפי דבריך סביר להניח שלא נדבקתי כי אמרת שהתקף ראשוני נראה דרמטי. 1. ניתן להניח שגם אם מה שהיה לה היה הרפס אז זה לא הדביק אותי? 2. במידה וחלילה אני מיוחדת וההתקף הראשוני היה בדמוי אפטה וחצי...מאז עברו חודשיים, סביר שה - IGG שלי כבר יהיה חיובי נכון?? איך ניתן לדעת האם חיובי מהעבר הרחוק או מלפני חודשיים? האם יש מבחן אבידיטי כמו ל - CMV? אילו קריטריונים יש בנוגע להרפס כדי לדעת ממתי הנוגדנים?? אנא עזרתך. ענבר.

שלום ענבר, 1. אם בתך חלתה בהרפס ראשוני כבר לפני כחודשיים אזי שתי תשובותי הקודמות אינן רלוונטיות. 2. אינני מכיר תבחין AVIDITY להרפס. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות