וגם...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/09/2008 | 10:42 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין שלום שלום רב. קראתי כמובן בעיון תשובותיך. ועכשיו השאלה: החלטתי לבצע, ראשית, בדיקת דם ל - HSV1 IGG לפני שאני דורשת בדיקות סרולוגיות לביתי (רופאי הילדים שלה במרפאה לא ישושו לתת לי כי הם בטוחים שזה לא הרפס ויודעים שאני בהריון). 1. במידה ובדיקה זו יוצאת חיובית האם ניתן להניח שיש לי נודגנים ואני יכולה להירגע?? 2. אם נדבקתי בשבוע החולף ועדיין אין תסמינים אז האם כבר יהיה ניתן לראות IGG חיובי? (אני פשוט הייתי שמחה לדעת שאם יש IGG חיובי אז זה מהעבר). האם?? 3. לאור 2 האפטות שסיפרתי עליהן אני מבינה שסביר שזה לא התקף ראשוני. והרי שניוני לא נמצא על רירית רכה. האם מדויק? 4. האם יצא לך לראות מקרים של הרפס שניוני ב - LINING MUCOSA? מקווה שבזאת סיימנו עם העניין עד לקבלת התשובות. תודה ענבר.

23/09/2008 | 17:10 | מאת: ד"ר אפי

שלום ענבר, לגבי הסבירות למחלה ראשונית- ראי את תשובתי הקודמת. בנוגע לבדיקת IgG ל- HSV1: אם התשובה לבדיקה זאת תהיה חיובית אזי סביר שהמחלה העכשווית שלך איננה ביטוי למחלה ראשונית בנגיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות